Mister Ben Belmans, Godfather of cocktails and Mixologist Dieter van Roy
Hipsters Delight
Glas: Oldfashioned/Highball, gevuld met 2 ijsballen.
Ingrediënten:
35 ml Del Maguey Vida Mescal
20 ml limoensap
20 ml biologisch appelsap
15 ml siroop van Triple Karmeliet
10 ml thee van roos en rode bosvruchten
1,25 ml puree van paprika
Werkwijze : building
Builden in het glas, even roeren en klaar
Afwerking:
garneren met een gekonfijt stukje appel en dropkruid
Basta Poco
Glas: Old Fashioned/ Highball gevuld met twee ijsballen
Ingrediënten :
50 ml Jacquard Mosaïque Champagne
50 ml Cocchi Americano
50 ml Fever Tree Ginger Ale
Werkwijze: building
Schenk alle ingrediënten, de champagne als eerste, over je met ijsballen gevulde glas, roeren en klaar.
Afwerking
Garneer met een beste van rode pompelmoes en een takje rozemarijn.
Ipanema Swizzle
Glas: Old Fashioned/ Highball gevuld met crushed ice.
Ingrediënten:
30 ml Pierre Ferrand 1840
30 ml ongezoet passievruchtensap
20 ml suikersiroop (1:1)
10 ml citroensap
30 ml Fever Tree Ginger Ale
Werkwijze: Swizzling - Building
Schenk alle ingrediënten samen over je met crushed ice gevulde glas, even roeren en garneren.
Afwerking:
Garneer met een halve passievrucht, een muntroosje en rietje.
Dit is slechts een greep uit het assortiment van Bijou, ga Bijou bezoeken en ontdek hun top-creaties!